9th Sep 2011...I decided to baked banana because fresh banana almost rotten as they were sitting on a counter for long time. After finished baking, they were not as good as
last time but I ate all of them. I added this on my wanted to eat list so I will not miss to eat them in November when we are going to Thailand.
กล้วยบด น้ำตาลทราย แป้งเอนกประสงค์ เกลือนิดหน่อย ผสมให้เข้ากัน โอ้ทไม่มีอัตราส่วนเพราะใส่โดยประมาณเอง
Mixed banana, sugar, salt and all purpose flour. I did not have exactly ingredient because I estimate what I like.
ผสมกันดีแล้วออกมาแบบนี้
After mixed look like this.
หยอดใส่ถ้วยกระดาษในถาด พร้อมอบด้วย 400 ฟาเรนไฮต์ ตั้งเวลา 15 นาทีไว้ก่อน เอาออกมาจิ้มว่าเนื้อข้างในติดส้อม หรือ ไม้จิ้มฟันไหม ถ้ายังติดอบต่อ อีก 5นาที
Ready for bake with 400F 15 mins then check if inside not stick with a bamboo tooth pick or fork ( I used fork because I do not have bamboo tooth pick) if still not good so continue bake 5 mins
เสร็จแล้วจ้า
Done!
No comments:
Post a Comment