On Wednesday 8th Sep 10..I wanted to eat pork dishes but I did not have an idea what I was going to cook. I kept thiking and thinking....OK. I decided to make pork satay with Lobo seasoning but I did not put bamboo stick through to the pork because of my lazyness.
กินกับสลัด แต่ถ่ายรูปตอนสวยไม่ทัน ออกมาหน้าตาแบบนี้แล้ว
I made salad to eat with stay too but I took the pictures too late , so I got messing bowl.
วิธีทำ prepared
1. หมักหมู (ไม่ต้องหั่น) กับผงหมักหมูสะเตะ โลโบ ทิ้งไว้ 2-3 ชั่วโมง
combind pork with seasoning A and leave about 2-3 hours
2.ตั้งกะทะแบน ไม่ใส่น้ำมัน ทอดหมูให้สุก ถ้ามีกะทิทาผิวด้วยก็ดี โอ้ทใช้เนยทา เพราะงก ไม่อยากเปิดกะทิกระป๋องแล้วใช้นิดเดียว
heat skillet pan (Do not use oil) and cook pork until cook well, so wipe butter or coconut milk on both side
3. น้ำจิ้ม ทำตามข้างซอง มีสำเร็จมาให้ด้วยกัน
2.ตั้งกะทะแบน ไม่ใส่น้ำมัน ทอดหมูให้สุก ถ้ามีกะทิทาผิวด้วยก็ดี โอ้ทใช้เนยทา เพราะงก ไม่อยากเปิดกะทิกระป๋องแล้วใช้นิดเดียว
heat skillet pan (Do not use oil) and cook pork until cook well, so wipe butter or coconut milk on both side
3. น้ำจิ้ม ทำตามข้างซอง มีสำเร็จมาให้ด้วยกัน
make peanut sauce B follow the instruction on the pack
I added water and oil and let it boil.
1 comment:
ระวังไขมันบ้างน่ะ....
พ่อ
Post a Comment